5 & 6 oktober: kom naar de ASTRID User Days!

Noodcentrale 112
Evenement
Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober vindt in het voetbalstadion van Sint-Truiden de 6de editie van de ASTRID User Days plaats. De gekende tweedaagse beurs voor hulp- en veiligheidsdiensten wordt plechtig geopend door minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon.

De ASTRID User Days zijn dé afspraak voor de wereld van de beveiligde communicatie. Het thema dit jaar is innovatie. Meer dan 70 standhouders uit heel Europa bieden een ruim overzicht van huidige en toekomstige toepassingen op het gebied van kritieke communicatie, plaatsbepaling, track & trace, alarmering, dispatching, video en drones, …

Experts in de communicatie van hulp- en veiligheidsdiensten delen hun kennis in boeiende workshops die op beide dagen plaatsvinden. Gebruikersfora zoals de communicatiewerkgroep van de BVV (OpsCom, vroeger CoBra) zijn eveneens aanwezig. En op de grasmat van Stayen vinden demonstraties plaats van voertuigen en drones, onder meer van de Civiele Bescherming. Met vragen kunt u terecht bij het ASTRID-trefpunt.

Inschrijven op voorhand is verplicht, op www.astriddays.be, waar u ook alle praktische informatie, het programma en het beursplan vindt. De beurs opent om 8u30, u wordt ontvangen met koffie en ontbijtkoeken. Gratis voor alle openbare hulpdiensten. Kom mee de krijtlijnen uittekenen en scoor voor de toekomst op het voetbalveld van Stayen!